ESKİŞEHİR / ALPU - Fevzi Paşa İlkokulu

Ara

Vatan evlatlarımızın huzur ve selameti için kendi evlatlarını yetim bırakanların yanındayız.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti´nin Kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ÜN aramızdan ayrılışının 78. Yılı anma programı tüm yurtta olduğu gibi, okulumuzda da yapıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasıyla başlayan programda, Ulu Önder´in Hayatı ve Fikirleri konusunda konuşmalar yapıldı, şiirler okundu.

Kas

Alpu belediye başkanımız sayın Rafet DEMİRTAŞ´ı ziyaret ettik. Başkanımız bizi çok sıcak karşıladı. Bize öğrencilerimizin durumunu ve ihtiyaçlarımızın olup olmadığını sordu. Biz de anasınıfımıza elektrikli süpürge ve bahçe işilerimiz için el arabası ve süpürge istediğimizi söyledik. Sağolsun başkanımız bizim bu isteklerimizi hemen karşıladı. Kendisine çok teşekkür ediyoruz ve çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Kas

Fevzi paşa ilkokulu öğrencileri okul öğrenci temsilcisini seçmek için sandık başına gitti. Oldukça çekişmeli bir yarışın içine giren adaylar seçmenlere verdikleri birbirinden ilginç vaatlerle temsilci seçilmek için uğraştı. Bu tatlı seçim rekabetini 4/A sınıfı öğrencilerinden Şifa Nur GAN isimli öğrenci kazandı. Öğrencimizi tebrik ediyor ve temsilciliği boyunca başarılar diliyoruz.

Ekm

Şifa Nur GAN isimli öğrencimiz ilçe genelinde yapılan ilkokullar arası resim yarışmasında birinci olmuştur. Ödülünü kaymakamımız Mehmet Zahid DOĞU´dan alan öğrencimile gurur duyuyoruz ve başarılarının devamını diliyoruz.

Ekm

2016-2017 yılı okul aile birliği toplantısı 12/10/2016 tarihinde okulumuzda yapılmıştır. Katılan velilerimize teşekkür ederiz.